OM NM BYGG AB

Niklas Månsson startade sin byggfirma, NM Bygg år 2000 i Norrköping. Ett år senare anställde han sin första snickare. Företaget har vuxit kraftigt under senare år och idag är vi 26 heltidsanställda.

”Det är klart att man känner yrkesstolthet”. Min pappa var snickare och lärde mig vikten av att vara noggrann. Det är något jag har i mig och för vidare till mina anställda. Resultatet ska hålla en jämn hög nivå. NM Bygg har sju bygglag i företaget. Alla kunder får en personlig verkmästare på plats, som är insatt i alla detaljer i just deras hus. Som generalentreprenör för Eksjöhus i Norrköping har vi ett ansvar att lotsa kunden genom byggprocessen, NM Bygg är spindeln i nätet av hantverkare. Kunden kan alltid vända sig till kontoret eller verkmästaren och få ett svar oavsett om det gäller kalkylen för grävarbetet, plattsättningen, snickerierna eller något annat.”


Vi hjälper givetvis Er med allt inom byggnation, behöver ni t ex bygga till, om eller ett nytt garage? Inga projekt är för stora eller små för oss.

Byggfirma, Byggföretag, Bygg, Norrköping
Vårt Team