Byggtjänster

Vi erbjuder kompletta lösningar inom byggservice. Med egen kompetens inom bygg eller i väl utvecklade samarbeten med underentreprenörer som VVS-montörer, elektriker, plattsättare, murare och målare, finns vi här för att du som kund ska få en smidig och trygg serviceupplevelse.

Entreprenad

Vår entreprenadverksamhet riktar sig till offentliga beställare, industri och privata fastighetsägare med kommersiella fastigheter. Vi utför de flesta typer av entreprenaduppdrag, totalentreprenad och utförandeentreprenad.

Vi bygger från idé till färdig produkt och levererar skräddarsydda helhetslösningar. Med egen kompetens inom bygg och i väl utvecklade samarbeten med underentreprenörer, kan du som beställare tryggt lämna över ditt projekt till oss.

Nyproduktion

Vi utför nybyggnationer av Eksjöhus, lösvirkeshus, garage, förråd, attefallshus m.m. Vi har kompentenser och erfarenheter inom de flesta byggprojekten och vägleder dig gärna under byggets gång gällande material och beslutstagande.

Vi hjälper dig genom hela byggprojektet.

Byggservice

Vi arbetar med byggservice till både privatpersoner och företag. Vi utför fasadbyten, fönsterbyten, bygger bryggor, altaner och liknande projekt utefter dina förutsättningar.

Vi erbjuder kompletta lösningar inom byggservice, antingen med egen kompetens inom bygg eller i väl utvecklade samarbeten med underentreprenörer som VVS-montörer, elektriker, plattsättare och murare.

Utbyggnad och tillbyggnad

Attefallshus, carport eller kanske ett extra rum? Våra snickare har lång erfarenhet av uppdrag som sträcker sig mellan allt från toppmoderna tillbyggnader till varsamma renoveringar av äldre hus.

Alla våra samarbetspartners har rätt kompetens och giltiga certifikat för sina områden. Innan vi påbörjar ett projekt ser vi till att ta fram en tidsplan som är noga planerad, med kvalitet och slutresultat som riktlinjer.

Köksrenoveringar

Köket är det rum i hemmet där det ställs högst krav på flexibilitet och funktionalitet. Vi har utfört många köksbyggnationer och köksrenoveringar vilket har gett oss en bred erfarenhet och vi kommer gärna med kreativa förslag och lösningar. Vare sig det handlar om materialval, planlösning, belysning eller något helt annat så kan vi vägleda dig genom processen.

Måleri

Behöver ditt hus en uppfräschning av fasadfärg? Eller behöver väggarna inomhus nya ytskikt i form av tapet eller färg? Vi utför alla olika typer av måleriarbeten, från spackling, målning, tapetsering, nyproduktionsmålning, reparationsmålning, fasadmålning till fönstermålning.

Pool

Vi kan hjälpa er med allt från planering och första spadtaget till ett färdigt poolområde. Vi erbjuder totalentreprenad där du kan välja hela områdets utseende, från exempelvis trall, marksten & stämpelbetong (mark-klinkers).

Vi kan även montera och gräva ner mindre spabad.

Tryggt  & säkert

Du möts av kompetenta hantverkare med lång erfarenhet.

Personlig kontakt

Vi är enkla att få tag på och är snabbt på plats vid ärenden som brådskar.

Service & garanti

Vår långa erfarenhet kan vi alltid garantera dig ett gott slutresultat.

Behöver du hjälp med en offert?

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Har du bygglovshandlingar klara? *