Nyproduktion & Eksjöhus

Vi arbetar sedan början av 2000-talet som generalentreprenör för Eksjöhus i Norrköping med omnejd och har under årens lopp uppfört drygt 500 Eksjöhus. Eksjöhus har hållbara hus med trä från Småland och är den hustillverkare som flest kan tänka sig att rekommendera enligt undersökningar.

Tryggt  & säkert

Du möts av kompetenta hantverkare med lång erfarenhet.

Personlig kontakt

Vi är enkla att få tag på och är snabbt på plats vid ärenden som brådskar.

Service & garanti

Vår långa erfarenhet kan vi alltid garantera dig ett gott slutresultat.

Helhetslösningar för ditt boende

Det kan vara lätt att förälska sig i vissa husmodeller eller utseenden, oavsett vilket hus du väljer hos Eksjöhus kan du känna dig trygg med att de är trähus byggda med hög kvalitet.

Alla har olika förutsättningar gällande sitt boende, det kan handla om olika prioriteringar eller önskemål för att just ditt hem ska bli perfekt.

Eksjöhus har flera olika serier av hus för att du ska kunna välja den som passar dina kriterier bäst.

Välkommen hem till Allawerdi!

Familjen var bosatt i en lägenhet i centrala Norrköping och gick i husdrömmar. De var på flertal visningar, men inget hus kändes rätt.

Runt kvarteret i stan hade familjen uppmärksammat Eksjöhus-skylten. Där kunde dem välja vilket hus dem ville bo i, de kunde leva upp till deras husdrömmar och ändå hålla budget. Men att välja rätt entreprenör för utförande av just deras hus, det är dem extra nöjda med.