Om oss

Vi har kollektivavtal med Byggnads och erbjuder en trygg byggfirma med fokus på kvalitet och service. Med våra specialiserade bygglag i företaget får alla kunder en personlig kontaktperson, som är insatt i alla detaljer i just sitt hus.

Företaget startades år 2000

Niklas Månsson startade sin byggfirma, NM Bygg år 2000 i Norrköping. Ett år senare anställde han sin första snickare. Företaget har vuxit kraftigt under senare år och idag är vi 26 heltidsanställda.

Niklas pappa var snickare och lärde honom vikten av att vara noggrann. Det är något han har lärt sig och för vidare till sina anställda. Resultatet ska hålla en jämn hög nivå.

NM Bygg har flera bygglag i företaget. Alla kunder får en personlig verkmästare på plats, som är insatt i alla detaljer i just deras hus.

Som generalentreprenör för Eksjöhus i Norrköping har vi ett ansvar att lotsa kunden genom byggprocessen, NM Bygg är spindeln i nätet av hantverkare. Kunden kan alltid vända sig till kontoret eller verkmästaren och få ett svar oavsett om det gäller kalkylen för grävarbetet, plattsättningen, snickerierna eller något annat.

0
Eksjöhus byggda
0
Fullutrustade servicebilar
0
År i branschen
0
Fantastiska medarbetare

Vi söker medarbetare!

Vi är ett byggföretag som växer och vill att du ska utvecklas med oss och att du vill vara med på vår tillväxtresa. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter.

Som snickare/målare hos oss ges du möjligheten att vara en del av utmanande och stimulerande uppdrag. Projekten kan variera allt från servicearbeten och nyproduktion till större projekt. Du ska kunna jobba som en del av ett arbetslag men även självständigt beroende på uppdragets art.

Arbetsområdet är Norrköping med omnejd.

Vi söker dig som är självgående och har lätt till samarbete. B-körkort är ett krav och fokus ligger på hög kundnöjdhet, tidigare erfarenhet från branschen är ett måste.

Kontakta mig så bokar vi en tid för träff!

Chrichan Kronholm, kronholm@nmbygg.se

Skicka in en ansökan här

Galleri